fbpx
Elke pup een goede start

Puppybegeleiding

Eindelijk die langverwachte pup in huis! Al snel blijkt het opvoeden van een pup toch niet zo vanzelfsprekend. Je puppy kijkt je vragend met die schattige puppy ogen aan en jij hebt geen idee hoe je hem duidelijk moet maken wat je van hem verwacht…

Samen kunnen we aan de slag met puppybegeleiding en kan je pup rustig opgroeien tot een maatje voor het leven!

Puppybegeleiding is mogelijk tot de leeftijd van 6 maanden.

Herken je dit?

Dan help ik je graag!

Hoe zou het voor je zijn als:

Ja, dit is OOK voor jullie weggelegd en daar ga ik jullie mee helpen!

Reviews van mijn klanten

"Toen wij op zoek waren naar Puppy heeft Caroline ons goed geholpen. Al voor zijn thuiskomst kregen we goede tips hoe we de eerste dagen en het aanleren van de zindelijkheid moesten aanpakken. Dankzij haar tips was Tommy vlug zindelijk en sliep hij snel de hele nacht door in zijn bench. Nadien heeft Caroline ons ook geholpen om Tommy te leren wandelen aan de leiband. Ook voor het puppybijten kregen we veel informatie zodat Tommy ons meubilair niet beschadigde. We kunnen Caroline aanraden voor een goede start met je pup!"
Rita en Paul met Tommy
“Graag wil ik jou bedanken voor jouw hulp en ondersteuning die je ons hebt geboden toen wij als onervaren gezin de stap hadden genomen om een puppy in huis te nemen. Wij zaten met de handen in onze haren en eerlijk is eerlijk we hadden dit zwaar onderschat. Gelukkig was jij er mer jouw raad en begeleiding en ik ben er zeker van dat dit ons erg geholpen heeft en was wat wij nodig hadden. Jij hebt ons handvaten gegeven, geleerd wat acceptabel gedrag is en wat niet en vanaf daar hebben wij het verder opgepakt. Wij genieten nu als gezin van onze nieuwe vriend en dit was niet zo geweest mochten wij niet op jou beroep hebben kunnen doen. ”
Karen met Buddy
“Bram is een super lieve hond maar één doel kon ik niet bereiken en dat was gaan wandelen zonder dat hij uithaalde naar andere honden. Hij werd dan zo kwaad dat ik zelf meerdere keren een beet moest incasseren. Opgeven deed ik niet, heel toevallig kwam ik terecht bij Caroline en samen zijn we toen aan de slag gegaan. Ik heb veel tips en aanwijzingen gehad die mij enorm vooruit geholpen hebben om het probleem met Brammetje tijdens het wandelen op te lossen en deze tips hebben zeker hun werk gedaan. Het uitvallen is enorm verminderd. Naar mij toe zelf niets meer. Ik kan nu weer genieten van een wandeling zonder steeds op mijn hoede te moeten zijn. Sommige wandelingen zijn nu de rust zelve. Ik ben Caroline enorm dankbaar en ook Brammetje is jou enorm dankbaar want nu heeft hij toch weer heel wat rust en stabiliteit terug gevonden in zijn hondenleventje. Dikke merci nog voor alles!”
Sandra met Bram
“Wij volgden het ‘hond en baby’ traject bij Dogease, ter voorbereiding van de komst van ons babytje. Caroline heeft ons alle nodige informatie gegeven om de eerste kennismaking tussen baby en hond voor te bereiden. We overliepen de verschillende stappen samen. Caroline liet ons nadenken over hoe we de kennismaking en de eerste maanden willen aanpakken. Zonder haar begeleiding hadden we ongetwijfeld enorm veel fouten gemaakt. We gaan nu de komst van de baby zonder stress tegemoet. Aanrader!”
Tessa & Mathias met Marie
Hondengedragstherapeut Brasschaat

Mijn eigen puppyproblemen...

Mijn eigen hond, Jamie, was geen puppy uit de films. Ik wist 5 jaar geleden zelf niet goed hoe ik om moest gaan met Jamie en zijn gedrag en maakte daardoor ongewild meerdere fouten. Vanuit je omgeving krijg je vaak goedbedoelde adviezen die achterhaald zijn en dus helemaal niet werken. Om te vermijden dat je viervoeter op latere leeftijd probleemgedrag ontwikkelt, is het aangeraden om je pup meteen een goede start te geven!

Elke pup verdient een goede start

Door mijn opleiding kreeg ik ondertussen wel de juiste inzichten om een pup een goede start te kunnen geven. Dat neemt niet weg dat ik weet hoe zwaar het kan zijn om een puppy in huis te hebben. Jazeker, puppy’s zijn schattig maar ook hard werk!

Wil jij je pup de beste start geven? Ik help jullie graag!

Zo gaan we het aanpakken:

Stap 1

Kies voor een kennismakingsgesprek en beschrijf kort waar je tegenaan loopt!

Stap 2

Ik neem vervolgens contact op. Samen bespreken we de invulling van het individuele traject, op maat van jou en je hond.

Stap 3

We gaan samen aan de slag en ik voorzie handvaten om de verdere opvoeding tot volwassen hond goed aan te pakken.

Het resultaat

Wanneer het traject erop zit:

Gaan wij samen aan de slag?

Vlot de opvoeding al vrij goed, maar heb je nog wat bijsturing nodig? Dan is een los videoconsult iets voor jou. Wil je meer persoonlijke begeleiding, dan kom ik aan huis en gaan we samen aan de slag.

Online vragenuurtje

50,-

Puppycursus

175,-

Vragen die je misschien nog hebt:

Een gratis gesprek is bedoeld om elkaar te leren kennen. Ik geef info over de manier waarop ik werk en ik zal ook al wat vragen stellen over jouw hond. Op die manier kan ik kijken hoe ik jullie het beste kan verder helpen. 

Elk traject is anders en wordt aangepast aan de noden van jou en je hond!

Tijdens de kennismaking kan er nog niet overgegaan worden op het geven van adviezen die alles zullen oplossen. Dit vergt meer tijd! Ik bied wel een luisterend oor voor het bespreken van de problemen waar je tegenaan loopt.

Verplaatsingskosten worden berekend op basis van de snelste afstand naar jouw huis (heen en terug!)

Eerste 10 km: gratis
Na 10km: 0,50€/km

Voor het consult worden de verplaatsingskosten berekend en bevestig ik jou deze per mail. 

Voor het online consult. Heb je vragen over de aanschaf van een puppy? Wil je goed voorbereid zijn op wat er allemaal op je afkomt? Dan kunnen we met een los consult al de eerste basis leggen!

Heb je al een pup maar loop je tegen enkele kleine dingen aan? Dan kan een los consult ook!

Gezien het consult online is, is het moeilijk om met de pup zelf aan de slag te gaan en is het dus vooral geschikt voor advies rond opvoeding.

Twijfel je? Neem gerust contact op! 

Er zijn standaardvaardigheden die sowieso worden aangeleerd zoals:

  • Taal van de hond
  • Basisbehoeften van je hond
  • Informatie over de ontwikkelingsfases

Verdere invulling is volledig in samenspraak en is afhankelijk van jullie noden. Bijvoorbeeld hulp bij:

  • Zindelijkheidstraining
  • Puppybijten
  • Alleen zijn aanleren
  • Basiscommando’s (zit, blijf, aandacht op naam,…)
  • Aanpak socialisatiefase

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek wordt er gekeken wat jullie noden zijn en wordt een aangepast traject aangeboden!

Jazeker, indien je na de puppycursus nog verdere opvolging wil, kan er een nieuwe reeks op aanvraag opgestart worden. 

We bespreken de invulling hiervan dan samen verder. Dit is altijd een cursus op maat van baasje en hond.

Ook een individuele extra les is steeds mogelijk.

Neen, indien je pup reeds probleemgedrag vertoont, neem je best contact op.

Een aangepast traject past dan beter. In dit traject kunnen we samen met het probleemgedrag ook jouw andere puppyvragen beantwoorden. Als er al problemen zijn, is de standaardaanpak vaak niet mogelijk en zal er een advies op maat nodig zijn! 

×