fbpx
Kopie van Masterclass SA (600 x 800 px) (1)
Gratis Masterclass

Ik schrijf me nu in en krijg meteen toegang!

 

No-nonsense masterclass waar je ook echt wat aan hebt! We gaan meteen de diepte in zodat jij weet welke stappen je moet zetten om je hond succesvol alleen te leren zijn. 

De masterclass duurt 34 minuten en zit vol met waardevolle informatie om je verlatingsangsttraining een boost te geven. 

 

Herken je dit?

Dan is deze Masterclass iets voor jou!

Na deze Masterclass heb je het volgende geleerd:

Ja, ook ik had een hond met verlatingsangst!

Mijn eigen hond, Jamie, was geen pup uit de films. 5 jaar geleden verwelkomden we hem in ons huis en onze harten. Al snel bleek dat hij niet alleen thuis kon blijven en geen rust kon vinden. Ik wist destijds zelf niet goed hoe ik om moest gaan met Jamie en zijn gedrag en maakte ongewild meerdere fouten. Ik kreeg talloze goedbedoelde tips vanuit mijn omgeving en speurde uren het internet af. Niks hielp en ik dacht heel vaak: “Help, mijn hond kan niet alleen thuisblijven! Maar hoe kan ik er iets aan doen?”. Door mijn opleiding kreeg ik intussen correcte inzichten en gingen we samen aan de slag. Jamie kon geen seconde alleen zijn zonder totale paniek en achtervolgde mij continu.

Ik heb me verder gespecialiseerd in verlatingsangst en heb de Amerikaanse SA pro opleiding gevolgd. Er komt zoveel meer bij kijken dan de standaardinformatie die je overal vindt. Ik volgde dus een intense opleiding enkel gericht op het helpen van honden met verlatingsangst! Zodat ik ook jou kan helpen echt stappen te zetten in het leren alleen zijn van je hond. En weet, je staat er niet alleen voor!

Vragen die je misschien nog hebt:

De masterclass duurt 34 min en zit bomvol informatie waar je ook echt wat aan hebt! Twijfel je of je hond verlatingsangst heeft? Ook daar ga ik veel dieper op in. 

Wanneer je bent ingeschreven, ontvang je via e-mail een link om de masterclass te volgen. Je hoeft hier niets speciaals voor te installeren en je kan de masterclass meteen bekijken wanneer jij er tijd voor hebt!

Jazeker, ook al ben je zelf al aan de slag zullen er zeker nuttige tips uitkomen die jouw training een boost kunnen geven! 

Wanneer je een quick fix zoekt voor het oplossen van verlatingsangst. Helaas, deze bestaat niet en er is echt wel een goede training nodig om je hond aan te leren om alleen te zijn zonder angstig te worden. 

In deze Masterclass vertel ik uitgebreid wat er dan wel nodig is om tot duurzame verandering te komen!

Heb je nog een andere vraag?

Stuur dan gerust een mailtje naar info@dogease.be of gebruik de whatsapp knop om direct met mij te spreken! 

×